foradia subscriutegrat

‘L’esplendor d’Oliva. De l’honor dels Carròs al comtat dels Centelles’, el llibre que presenta l’ajuntament

L'acte tindrà lloc al Centre Polivalent d'Oliva el dissabte 11 de desembre a les 18:30 hores

L’Ajuntament d’Oliva, a través del Departament de Cultura, Música i Biblioteques, presentarà el pròxim dissabte 11 de desembre el llibre ‘L’esplendor d’Oliva. De l’honor dels Carròs al comtat dels Centelles’. L’obra de l’historiador Abel Soler també està promoguda per l’anterior regidor de Patrimoni, Vicent Canet. L’acte tindrà lloc al Centre Polivalent d’Oliva a les 18:30 hores, on estarà present el regidor de l’àrea, Julio Llorca, l’autor, Abel Soler, i el president de l’Associació Cultural Centelles i Riusech, Antoni Esteve.

Aquest llibre, editat per l’Ajuntament d’Oliva, es va publicar a finals del 2020, amb motiu del centenari de la declaració del Palau Comtal d’Oliva com a Monument Històric Nacional. Compta amb dos volums: “Oliva en temps dels Carròs i dels Centelles” i “El llegat patrimonial. Apèndix documental”.

Per la seua part, el regidor de Cultura, Música i Biblioteques, assegura que “aquest llibre data dels anys 1230 fins als 1870, i conta part de la història d’Oliva, del seu territori patrimonial i l’herència dels Centelles.” A més, l’edil ha destacat que el distribuirà l’Associació Cultural Centelles i Riusech, que facilitarà la seua venda.

Les persones interessades a assistir hauran d’inscriure’s en el següent enllaç.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *