foradia subscriutegrat

La Diputació de València comença les expropiacions per a ampliar la carretera Oliva-Piles

Els propietaris afectats ja han rebut la citació per a signar les actes prèvies a l'ocupació de terrenys

El Butlletí Oficial de la Província de València ha publicat la citació als propietaris afectats per l’ampliació de la plataforma de la CV-670 des d’Oliva a Piles per a signar les actes prèvies a l’ocupació dels terrenys.

Des de l’Ajuntament d’Oliva s’ha cedit el Centre Polivalent per a les signatures d’aquestes actes, que es farà els dies 25, 26 i 27 de gener. Quan aquests documents estiguen signats, també se signarà l’acta de replanteig i a partir d’aquest moment començaran les obres. S’espera que el termini d’execució siga de set mesos.

Yolanda Balaguer, alcaldessa d’Oliva ha assegurat que: “Han fet falta molts anys de gestions entre les dos administracions, però si tot avança segons el previst, prompte veurem feta realitat una reivindicació històrica de la nostra ciutat, però també de la comarca. Aquesta ampliació millorarà considerablement la mobilitat interurbana i la seguretat”.

El cost d’aquesta obra serà d’1.419.419, i es preveu fer l’ampliació dels vorals laterals, una millora substancial en la seguretat, un carril bici, i un vial de servici lateral per evitar els accessos perpendiculars directes.

El tram de la carretera, des de la glorieta de Piles a la glorieta d’Oliva, presenta una secció transversal insuficient, i no té vorals als laterals, amb una elevada intensitat de circulació que supera els 12.000 vehicles per dia, cosa que el converteix en un tram d’elevada sinistralitat. La situació es veu agreujada a causa de l’existència de nombrosos accessos directes en els seus marges, sense cap classe d’ordenació.

Les obres consistiran en: ampliar l’ample de la carretera fina a arribar als 15 metres, tot introduint vorals laterals; millorar els radis de gir a les corbes del traçat, millorar la connexió amb la rodona d’Oliva, construir un vial de servei, i un carril bici, i finalment, millorar el drenatge d’aigua contra inundacions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *