foradia cdturisme

‘El Mercat de Nadal’ d’Alcoi comptabilitza més de 28.000 visitants

El parc de La Glorieta va ser l'escenari d'aquesta iniciativa entre el 4 i el 8 de desembre

Una mitjana de 5.686 visitants és la xifra arreplegada al Mercat de Nadal d’Alcoi. Aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi mitjançant la Regidoria de Comerç i amb la col·laboració de la Càmara de Comerç, Federació de Comerç i ACECA ja coneix les dades exactes de visitants a la plaça de la Glorieta entre el 4 i el 8 de desembre, un total de 28.281 persones.

Es tracta del segon any que s’obtenen xifres exactes, especialment per al compliment dels aforaments com a mesura sanitària per a combatre la covid-19. L’any 2020 el Mercat de Nadal va comptar amb 10.723 visitants, I encara que tenia un dia menys, la xifra ha quedat àmpliament superada.

Per la seua part, la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha destacat que “tanquem una nova edició del Mercat del Nadal amb èxit. Gràcies a les entitats comercials que participen, als visitants i a tots els que hem treballat per a portar endavant aquest projecte, sens dubte, aquest Mercat és ja una proposta imprescindible del Nadal Alcoià, una atracció més que demostra que tenim una ciutat viva, amb el millor Nadal del món, que cada vegada atrau a més i més gent durant tot el mes de desembre”.

Enguany, a banda del comerç amb productes locals i nadalencs, com ja és tradició hi ha hagut espectacles especials i activitats per a la infància, sempre seguint les recomanacions sanitàries vigents per aquest moment.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *