foradia mediambient

Localitzada una gran quantitat de droga en un habitatge d’Alcoi

Tots els efectes, diners i substàncies han sigut confiscades judicialment i posades a la disposició de Policia Nacional

La Policia Local d’Alcoi ha localitzat en una de les inspeccions rutinàries als habitatges de propietat pública una gran quantitat d’estupefaents. Va ser el passat 10 de desembre, Quan els agents van detectar en un dels immobles indicis de la seua presumpta utilització com a magatzem o punt de venda de drogues.

Després de requerir l’oportuna autorització judicial, els agents van procedir a l’entrada i registre de l’habitatge on es va trobar una considerable quantitat de marihuana i cocaïna, a més de gran quantitat de diners en efectiu, pel que sembla procedent del tràfic d’aquestes substàncies il·legals.

Ara, tots els efectes, diners i substàncies han sigut confiscades judicialment i posades a la disposició de Policia Nacional per a la continuació de la investigació, que intenta localitzar als autors d’un presumpte delicte contra la salut pública. La policia sospita que aquest immoble era utilitzat com a magatzem per a deixar les substàncies prohibides o com un punt de venda.

Aquesta intervenció se suma, amb possible relació, a l’operació antidroga duta a terme dies anteriors a la nostra comarca.

Per la seua part, el regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha afirmat que “felicitem la Policia Local per aquest treball. Els cossos de seguretat treballen pel bé de tota la ciutadania i des del nostre ajuntament els brindem tot el nostre suport perquè continuen vetlant per la nostra seguretat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *