foradia mediambient

Tres museus d’Oliva guanyen la ‘Q’ de qualitat turística

Aquest distintiu ha sigut atorgat per l'Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE), que acredita la màxima eficiència en la gestió de qualitat dels serveis turístics

El Museu Casa de Maians, el Museu Etnològic i Biblioteca, i el Museu Arqueològic han rebut la ‘Q’ que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE). Aquesta distinció acredita el màxim rigor en l’àmbit de la gestió de la qualitat dels seus serveis turístics. Els tres espais premiats se sumen als grans museus d’Espanya que disposen d’aquest reconeixement.

Julio Llorca, regidor de Museus i Patrimoni Artístic, ha assegurat que “l’obtenció d’aquest distintiu mostra l’aposta decidida del govern municipal per consolidar una oferta turística de qualitat en l’àmbit de la cultura i el patrimoni”. També ha remarcat que les millores implementades per a aconseguir la marca ‘Q’ “han convertit els nostres museus en espais més accessibles i oberts a altres nacionalitats, una fortalesa de la qual estem especialment satisfets i ens anima de cara al futur a continuar millorant el servei als nostres visitants”.

Per altra banda, Kino Calafat, responsable de Departament de Turisme, ha agraït i ha donat l’enhorabona a tots els professionals que treballen als museus per l’eficàcia i perseverança demostrada dia a dia per a aconseguir aquests distintius que, sens dubte, “suposen un al·licient més perquè continuem treballant en les línies que estem desenvolupant amb la finalitat d’aportar valor a la nostra destinació, com ara pla estratègic de Turisme, que ben prompte veuran la llum”.

El primer museu d’Espanya que va aconseguir aquesta distinció va ser el MARQ d’Alacant, fa dos anys, i després van ser els museus Guggenheim i Thyssen els que van rebre aquest reconeixement.

Altres museus que tenen la ‘Q’ de Qualitat Turística al País Valencià són el Museu Visigot de Pla de Nadal de Riba-roja de Túria i el Museu Valencià del Paper de Banyeres de Mariola, entre altres.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *