foradia subscriutegrat

L’IVAM CADA Alcoi acull l’exposició ‘Antoni Miró: Antològica’

L'acte d'inauguració se celebrarà el divendres 17 de desembre a les 20h, i es podrà visitar fins al pròxim 30 de juny

L’IVAM CADA Alcoi celebrarà en la vesprada del 17 de desembre la inauguració de l’exposició ‘Antoni Miró: Antològica’. Aquesta mostra, ubicada a la planta baixa de l’edifici, es podrà visitar fins al dia 30 de juny.

Pel que fa a l’exposició, l’artista alcoià presenta una tria d’obres des de l’any 1960 fins a l’actualitat, és a dir, des de ‘L’Opera Prima’ passant per les sèries ‘Amèrica Negra’, ‘El Dolar’, ‘Pinteu Pintura’, ‘Vivace’, o ‘Sense Títol’, entre altres.

A més, hi haurà una representació reduïda d’escultures en diversos materials com bronze, acer Corten, de les quals la ‘Suite Eròtica’ restarà a l’exterior del Museu, i hi hauran un total de 180 obres, moltes d’elles cedides per col·leccions particulars i per diferents Museus com l’IVAM, MUBAG, PMG de la Universitat de València, Fundació Bancaixa i Fundació Mediterrani.

Però, no sols estarà aquesta nova exposició a l’IVAM CADA, amb Antoni Miró com a protagonista, sinó que en la Llotja de Sant Jordi d’Alcoi, s’està exposant l’obra més recent, amb sèries produïdes des del 2012, com ‘Personatges’, ‘Mani-Festa’, ‘Costeres i Ponts’, ‘Suite Havana’, i ‘Nus i Nues’. En total són 70 obres.

Per al regidor de Cultura, Raül Llopis: “En aquesta mostra l’espectador que contemple les obres podrà endinsar-se en diferents moments de la nostra història, de la nostra realitat i de la nostra identitat. Podrem conéixer amb més profunditat l’art d’aquest artista internacional gràcies a aquesta exposició, que s’emmarca precisament en un espai en què la seua intervenció va ser crucial per a impulsar la reobertura del Centre d’Art, convertit en l’IVAM CADA Alcoi”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *