foradia elgrat

La regidoria d’Igualtat d’Oliva realitza activitats per reivindicar la llibertat d’estimar

La inauguració de l'exposició fotogràfica 'Nadal amb Orgull - Oliva és Diversa' ha sigut una d'aquestes activitats

La ciutat d’Oliva ha realitzat dos actes que l’han convertit en l’epicentre de l’activitat reivindicativa contra l’homofòbia i l’educació en valors per l’estima lliure. La campanya impulsada per la Regidoria d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Anna Mena, du com a títol ‘Nadal amb Orgull – Oliva és Diversa’ i la posada en escena de la consultoria d’Igualtat ‘Fem Acció’, que ha comptat amb l’assistència dels associats dels Col·lectius de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals de la Safor-Valldigna (CLGS).

En la campanya, s’ha inaugurat una exposició fotogràfica, en la qual aquest col·lectiu és el protagonista d’aquestes imatges. En les fotos “representem diferents valors positius associats a les festes nadalenques i busca impulsar Oliva com un lloc divers i inclusiu on la població LGTB pot viure en llibertat, harmonia i respecte”, segons ha apuntat el Coordinador General de CLGS, Ximo López.

López ha continuat explicant que: “Aquesta iniciativa és molt important, ja que reforça els llaços entre col·lectius i la comarca”, i ha afegit que “és un acte de visibilitat per fer-los partícips i presents aquestes festes”.

A més, l’Escoleta ‘El Caragol’, va viure en la jornada del dijous una experiència educativa molt enriquidora, ja que van assistir a l’espectacle de Dora la Contacontes, de la consultora PRO Actives, que va fer que els més menuts gaudiren d’aquesta experiència.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *