foradia subscriutegrat

Alcoi gaudirà de la conferència “Joan Fuster: Destinat (Sobretot) a Valencians”

El Centre Cultural Ovidi Montllor acull també aquest mes de maig l'exposició "Els Colors del Verd" de l'artista Maria Durà

La Plataforma per la Llengua segueix amb l’organització d’activitats en aquest any dedicat a la figura de Joan Fuster. Per aquest motiu, el pròxim 5 de maig tindrà lloc la Conferència “Joan Fuster: Destinat (Sobretot) a Valencians”. La xarrada es podrà gaudir al Centre Cultural Ovidi Montllor i estarà presentada per Paco Blay i serà a càrrec de Xavier Serra.

Aquesta conferència està emmarcada dins dels actes que s’estan organitzant per la celebració del centenari del naixement de l’escriptor valencià Joan Fuster. L’acte que començarà a les 19 hores del 5 de maig està organitzat per la Plataforma per la Llengua amb col·laboració amb el Centre cultural Ovidi Montllor.

La Conferència “Joan Fuster: Destinat (Sobretot) a Valencians” es tracta d’un esdeveniment públic per la qual cosa poden acudir tots aquells que desitgen conéixer més sobre la figura de l’escriptor de Sueca.

El Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV L’Alcoià i el Comtat ha anunciat que durant un mes estarà disponible l’exposició “Els Colors del Verd” de l’artista il·licitana Maria Durà. La inauguració tindrà lloc a la Sala Polivalent del Centre, el dia 3 de maig, a partir de les 19:30 hores. Des d’eixe dia i fins al 3 de juny, tots aquells que vulguen gaudir de les obres de l’artista podran fer-ho a la ciutat d’Alcoi.

L’exposició “Els Colors del Verd” mostra la fascinació de l’autora pel poder i l’exuberància de la vida en totes les seues formes. “Ens diu que allò que a vegades ens és impossible expressar-ho en paraules i que a través de la pintura expressem allò per un impuls o necessitat”, comenten des del Centre Cultural.

A partir del dia de la inauguració, les obres es podran visitar a la Sala Polivalent en horari de vesprada, des de les 18 fins a les 21 hores de dilluns a divendres.

Maria Durà Sepulcre és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València. A partir d’aquell moment ha continuat la seua formació amb col·laboracions d’artistes de gran rellevància com Antonio López, Golucho i Andrés García Ibañez, entre molts altres.

A més, durant la seua trajectòria professional ha participat en diverses exposicions de caràcter nacional i internacional, de forma individual i amb col·laboracions amb altres artistes. Una exitosa carrera que s’ha vist reconeguda amb diversos premis en certàmens de pintura.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *