foradia pressupostparticipatiualcoi

Activa Àgora premia la iniciativa Gentlecar

L'Ajuntament d'Alcoi ha posat en marxa la VIII edició d'aquest programa en el qual col·labora FEDAC, i compta amb el suport del CEEI i JOVEMPA

L’Ajuntament d’Alcoi, juntament amb FEDAC, CEEI i JOVEMPA, han posat en marxa la VII edició del Programa Activa Àgora. Una edició en la qual han participat projectes i empreses de recent creació d’Alcoi, i que tenen interés per a ajudar a diversificar l’economia i que poden ser útils per a reactivar l’economia local.

En aquest programa hi havia sessions de formació, tutories individuals, reunions de treball grupals i de ‘networking’ que s’han fet en format presencial als mesos de novembre i desembre.

Activa Àgora va finalitzar amb la presentació de sis dels set projectes que han fet els participants de l’edició, i per a fer-ho es va constituir una comissió formada per Natxo Gómez de FEDAC, i Javier Expósito de JOVEMPA. A més, va participar Alberto Belda en representació de l’Ajuntament d’Alcoi. També van assistir membres de CEEI.

Els projectes participants han estat emmarcats dins del sector de la psicologia i ‘coach’ familiar, la comunicació integral de projectes i marques; la reparació, personalització i recuperació de vehicles clàssics; la producció audiovisual; la formació en la indústria del videojoc; el desenvolupament de continguts web, i la fabricació de mobiliari.

Alberto Belda, regidor d’Empreses, Formació i Innovació, ha destacat que: “l’Ajuntament d’Alcoi està bolcat en iniciatives com aquesta, que donen suport als emprenedors i impulsa la recuperació econòmica de la ciutat, especialment en aquest moment clau per a superar la crisi provocada per la pandèmia, però, també en clau de futur, ja que es tracta de projectes contemplats al Pla d’Impuls Industrial, amb el qual volem reforçar i ampliar els fonaments de la nostra xarxa empresarial. Activa Àgora és una ferramenta clau per a fomentar l’emprenedoria, font importantíssima de creació d’ocupació com demostren les dades, tant en l’adscripció de nous autònoms com en la creació de pimes i micropimes”.

Per la seua part, Natxo Gómez, president de FEDAC, ha afegit que: “iniciatives com aquesta, implementada en col·laboració entre diferents agents com CEEI i JOVEMPA, permeten generar sinergies, fer valdre l’activitat emprenedora i donar suport a les persones emprenedores en la posada en marxa de noves empreses amb productes diferenciadors. Les entitats desenvolupem i prestem serveis de suport a emprenedors i empreses, i Activa Àgora és un programa clau per a impulsar la diversificació econòmica mitjançant el suport a la posada en marxa de noves empreses en Alcoi”.

El premi al Millor Projecte en aquesta edició ha sigut per a Gentlecar, de Cristian Muñoz i Álex Giménez, i és una empresa de recent creació especialitzada en la recuperació de vehicles clàssics.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *