foradia pressupostparticipatiualcoi

El Mercat Solidari d’Oliva rep una gran acollida entre la ciutadania

Va celebrar-se el diumenge 19 de desembre, i va estar organitzat pels departaments de Comerç, Mercats i Consum, i Benestar Social, juntament amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants d'Oliva i la regidoria de Cultura, Música i Biblioteques

El diumenge 19 de desembre, el carrer Major va acollir el Mercat Solidari, que va estar organitzat per Comerç, Mercats i Consum, i Benestar Social, juntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva i la regidoria de Cultura, Música i Biblioteques.

En aquest mercat hi havien parades de comerç local, d’associacions benèfiques i festives, jocs infantils, la parada de les quintades de 2003 i 2004, i moltes altes. També, es va realitzar el concert de Nadal que va organitzar l’Associació Artístico-Musical d’Oliva, l’altre concert previst, el del Megoc, va ser ajornat per al 6 de gener per causes meteorològiques.

Aquest Mercat Solidari va tindre molt bona acollida per part de la ciutadania que va participar fent les seues compres en els comerços locals, i va participar amb les associacions. “A pesar de les circumstàncies climatològiques vam poder fer el mercat i vam poder gaudir dels negocis pròxims i les associacions, així com les activitats i jocs per als més menuts de la casa que també van poder gaudir dels tallers que organitzaven les quintades”, ha explicat l’alcaldessa, Yolanda Balaguer.

L’Associació de Comerciants d’Oliva va vendre durant aquests dies 468 euros €urACCOs, és a dir 156 persones van aprofitar l’ocasió per a comprar €urACCOS, per un valor de 30 euros, pagant sols 20 euros. “Com ja va anunciar ACCO, d’aquestes vendes donarà el 5% a benefici de les associacions solidàries que van participar en el mercat, és a dir, 156 euros, que a més, van poder mostrar i vendre els seus productes”, ha destacat Yolanda Navarro, regidora de Benestar Social.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *