foradia pressupostparticipatiualcoi

Toni Francés presenta els avals a candidat a la secretaria general del PSPV de la provincia d’Alacant

Toni Francés ha presentat davant la Comissió Provincial d'Ètica i Garanties el màxim d'avals necessaris per a optar a la candidatura de secretari general Provincial del PSPV-PSOE d'Alacant • "La recollida d'avals ha superat les nostres expectatives més optimistes. I només puc donar gràcies pel gran suport", ha assenyalat Francés

Francés ha assenyalat que “ací no elegim només un secretari general de portes endins, el triem també de portes fora. La societat necessita un PSOE fort en totes les seues estructures per a consolidar i reforçar governs i la capacitat de millorar la vida de les persones”.

El candidat a secretari general del PSPV a la provincia d’Alacant Toni Francés, acompanyat dels dos representants de la seua candidatura, Vanesa Moltó i Rafael López, així com de militants de les diferents comarques alacantines, ha mostrat el seu agraïment a la militància socialista per la il·lusió que “tots estem posant en aquest procés de primàries. El veiem en les trobades que estem realitzant, amb propostes, iniciatives i diàleg i, també ho hem vist en la recollida d’avals”.

En opinió de l’alcalde d’Alcoi Toni Francés, “estem donant una lliçó de democràcia interna. Aquest partit està de gom a gom de ganes d’enfortir-se, d’unir-se en projectes útils per a la societat, i això és una cosa que hem d’aprofitar de cara als reptes que tenim per davant”.

“La recollida d’avals ha superat les nostres expectatives més optimistes. I només puc donar gràcies pel gran suport”, ha assenyalat Francés.

Elecció de portes endins i de portes a fora

En aquest sentit, el candidat socialista ha afirmat que el 16 de gener 2022 -data de l’elecció per primàries del secretari general- “els militants prendran una decisió amb plena consciència i llibertat. Triaran projecte, triaran trajectòries polítiques i qui serà la referència interna i externa del partit socialista a la província”.

“Ací no elegim només un secretari general de portes endins, el triem també de portes fora. La societat necessita un PSOE fort en totes les seues estructures per a consolidar i reforçar governs i la capacitat de millorar la vida de les persones”, ha afirmat Francés.

TROBADES AMB MILITANTS DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT
Francés continuarà avui mateix amb un acte en la seu socialista de Crevillent i una trobada a Sant Isidre. Demà, Francés mantindrà també trobades a Callosa d’en Sarrià, Finestrat, La Vila Joiosa, Calp i dos actes a Benidorm, un amb membres de joventuts socialistes i un altre en la seu socialista.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *