foradia subscriutegrat

Àngel Lluís Ferrando i Jordi Sempere dirigeixen a l’Agrupació Musical del Campus d’Alcoi de la UPV en el Concert Solidari de Nadal

També ha participat el grup de Teatre del Campus • El concert ha estat a benefici de ‘Coratge’

L’Aula Magna de l’Edifici Viaducte ha acollit el tradicional Concert de Nadal. En aquesta ocasió s’ha organitzat en benefici de l’associació ‘Coratge’. Àngel Lluís Ferrando i Jordi Sempere han dirigit a l’Agrupació Musical del campus en distints moments del concert. També ha participat el grup de Teatre del Campus amb la lectura i interpretació de poemes nadalencs.

L’esdeveniment ha estat organitzat per la subdirecció de Dinamització Interna i Col·legi Major del campus. Ha comptat amb totes les mesures per complir el protocol sanitari derivat de la Covid-19.

La recaptació íntegra de les entrades i bons solidaris ‘Fila 0’ ha anat destinat a l’associació ‘Coratge’. Àngel Lluís Ferrando, vicepresident actual d’aquesta associació, anteriorment, va ser el director de l’Agrupació Musical de l’EPSA i el Cor Sènior. Aquest retrobament entre Ferrando i la Universitat ha sigut molt emotiu.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *