foradia subscriutegrat

La Universitat Politècnica de València entre les 200 amb major impacte social i econòmic del món

Així ho ha reflectit el rànquing 2020 THE University Impact Rankings, elaborat per Times Higher Education, que classifica a aquest tipus d'institucions basant-se en el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

La Universitat Politècnica de València es troba entre les 200 universitats amb major impacte social i econòmic del món segons el rànquing 2020 THE University Impact Rankings, que ha sigut elaborat per Timer Higher Education. En aquest llistat es classifiquen aquestes institucions d’ensenyament a partir del seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), una iniciativa que es va portar endavant gràcies a l’ONU en l’any 2015.

A més a més, la UPV també destaca en l’ODS respecte a producció i consum responsable situant-se en el lloc 16 com a millor institució en tot el món. En aquesta ocasió es valora el foment de la utilització eficient dels recursos i l’energia, construcció d’infraestructures que no facen mal al medi ambient, la millora de l’accés als serveis bàsics i la creació de llocs de treball ecològics, justament remunerats i amb bones condicions laborals.

A més, en aquest rànquing la Universitat Politècnica de València també està entre les 100 millors universitats en 5 punts més: Fam Zero en el qual se situa en la posició 40, aigua neta i sanejament, situats en la posició 82, treball decent i creixement econòmic, situats en el lloc 67, també en el punt d’indústria, innovació i infraestructura la UPV està dins d’aquest rànquing en la 98 posició, i, per últim en el punt de vida submarina, ocupant la posició 91.

Cal destacar, que 2020 THE University Impact Rankings ha clasificat a la Universitat Politècnica de València com la politècnica amb més impacte social i econòmic d’Espanya, i com la millor universitat en tot el país en els punts Fam Zero, i en producció i consum responsable.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *