foradia subscriutegrat

Pego demana a Madrid que s’agilitzen els tràmits per eliminar el punt negre de l’Hostal Sant Jaume

La regidora Laura Castellà i l’edil Ricardo Sendra es reuneixen amb la diputada nacional Patricia Blanquer per transmetre la necessitat de comptar amb la nova infraestructura prompte • El projecte contempla la construcció de dues rotondes i un pas elevat a més d’un carril addicional a la N-332

La regidora d’Urbanisme i Medi Ambient, Laura Castellà i el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Ricardo Sendra es varen reunir ahir amb la diputada nacional Patricia Blanquer per sol·licitar que s’agilitzen els tràmits del projecte que acabarà amb el punt negre de l’Hostal Sant Jaume. Una reivindicació històrica i que des de maig es va confirmar com una futura realitat després que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana aprovara el projecte que permetrà eliminar l’encreuament entre la N-332 i la CV-678.

Una obra que consistirà en un pas elevat amb el qual s’aconseguirà evitar que els vehicles es puguen creuar en este fatídic punt. A més es construiran dues rotondes, una a l’altura de l’empresa de cítrics i l’altra a l’accés a les instal·lacions de l’hípica d’Oliva Nova. A més, s’habilitarà un nou carril de dos kilòmetres que permetrà l’entrada als diversos camins rurals. El projecte està valorat en 6.420.000 euros.

Este projecte, ja redactat, ha estat ja en exposició pública per tal que es pogueren presentar al·legacions, de fet ja ha finalitzat el termini per poder presentar-les. “Ara volem donar un nou impuls per part del Ministeri. Hem aconseguit el compromís de la diputada per tal que parle amb el Ministeri sobre el projecte i es puga agilitzar, perquè a l’inici de l’any 2022 tinguem una resposta concreta respecte als terminis fixats per dur endavant estes obres tan reivindicades pels pegolins i pegolines”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *