foradia subscriutegrat

Patricia Blanquer, nova Secretària d’Industria, Comerç i Turisme de l’Executiva Federal del PSOE

Així es va anunciar al 40 congrés federal del PSOE que es va celebrar a València durant el cap de setmana

La ciutat de València ha acollit el 40 congrés federal del PSOE, durant els dies 15 i 17 d’octubre. En aquest esdeveniment es va elegir a Pedro Sánchez com a secretari general del partit, i s’ha triat la formació dels òrgans de direcció. Dins d’aquesta nova direcció, la diputada alcoiana, Patricia Blanquer, va ser elegida com a nova Secretària d’Indústria, Comerç i Turisme en l’Executiva Federal del PSOE.

Llicenciada en Econòmiques i Empresarials a la Universitat i amb un Màster en Auditoria i Gestió Empresarial, i un Curs d’Especialista en Comunitats Europees i Unió Europea, aquesta política alcoiana, ha sigut professora associada en el Departament d’Estadística i Investigació Operativa Aplicada i de Qualitat de la UPV a Alcoi, i regidora a l’Ajuntament d’Alcoi.

Actualment, Patricia Blanquer és la portaveu d’Hisenda del Grup Parlamentari Socialista en el Congrés dels Diputats.

El Secretari General de l’Agrupació Local d’Alcoi del PSPV, Jordi Martínez, ha destacat que: “Des de l’Executiva Local estem molt orgullosos que una companya haja entrat en l’Executiva Federal i li traslladem la nostra més sincera enhorabona. Patri compta amb una gran trajectòria, és una persona molt treballadora i preparada. Que ocupe aquest càrrec és una bona notícia per al partit i per a Espanya i segur que també serà bo per a Alcoi, una ciutat que ha sigut, és i continuarà sent industrial”.

Al congrés van assistir 34 representants de la militància de la província d’Alacant, com els quatre delegats de les nostres comarques: l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; la diputada nacional, Patricia Blanquer; l’alcaldessa d’Onil, Humi Guill; i el director general d’Habitatge de la Generalitat, i exalcalde de Cocentaina, Rafael Briet. També, van acudir quatre autobusos per a poder assistir a l’acte de clausura de diumenge de matí.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *