foradia subscriutegrat

Pego destinarà més de 70.000 euros per a minimitzar l’impacte de la Covid a les empreses locals

Els beneficiats rebran un màxim de 4.000 euros per a poder fer-se càrrec de despeses com la llum, quotes d'autònom, lloguer de locals o serveis de telefonia

L’Ajuntament de Pego va a destinar 70.711 euros a les empreses locals. L’objectiu d’aquesta ajuda és pal·liar les conseqüències que ha provocat la pandèmia. La subvenció ve de la mà de la Diputació d’Alacant i es podran beneficiar pimes, micropimes, xicotets empresaris autònoms i professionals. La regidoria de Promoció Econòmica AFIC-Creama, serà qui s’encarregue de gestionar l’ajuda.

Amb aquesta subvenció s’intentarà ajudar a fer front a despeses com la quota d’autònom, consultoria i assessoria, així com subministrament de llum, serveis de telefonia, lloguer o interessos de préstecs. Les empreses podran optar fins a un total de 4.000 euros, i hauran de complir una sèrie de requisits: la mitjana mensual de facturació dels mesos compresos entre l’1 de juliol de 2021, i el 30 de juny de 2022, haurà de ser igual o inferior a la mitjana mensual facturada en 2019. A més, hauran d’estar donades d’alta en la Seguretat Social i Hisenda, i trobar-se al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i amb la Tresoreria General de la Seguretat Social no tindre deutes pendents amb el consistori i que el seu domicili fiscal estiga al municipi. Aquests requisits es podran consultar a la web del portal de comerciant, que és gestionat per l’equip Creama Pego.

Les sol·licituds es presentaren per mitjà del certificat digital per la seu electrònica de l’Ajuntament de Pego. Per a qualsevol dubte o aclariment poden posar-se en contacte amb AFIC-Creama Pego.

Aquesta subvenció “és un xicotet alleujament per a les empreses i empresaris del municipi que tant han patit durant els mesos de pandèmia”, indica el regidor de Comerç, Promoció Econòmica, i Creama; Ricardo Sendra. “L’Ajuntament, a través del departament de Creama s’encarrega de gestionar aquestes ajudes i facilitant i ajudant als empresaris en tot el procés de sol·licitud”. Finalment, l’edil agraeix la predisposició de la Diputació d’Alacant a concedir aquest tipus de subvencions, “beneficioses per a les empreses que alhora mouen l’economia local”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *