foradia camaraalcoi

L’Ajuntament anuncia les normes per accedir a la Plaça d’Espanya durant l’Adoració

A més, ha explicat totes les mesures sanitàries que s'han de complir i els canvis que s'han realitzat a la resta d'actes de la trilogia nadalenca

Des de l’Ajuntament d’Alcoi ja van anunciar que se celebrarien tots els actes de la Trilogia Nadalenca, és a dir, les Pastoretes, el Ban i la Cavalcada. Tots ells s’han adaptat a la normativa Covid, però a més també tindran mesures especials que s’han determinat en diverses reunions amb les entitats participants, els Departaments de l’Ajuntament que intervenen com IGS (Inspecció General de Serveis), Policia i Protecció Civil.

Els actes mantindran el mateix recorregut que sempre, i totes les persones que participen presentaran el certificat de vacunació amb la pauta completa. La mascareta serà obligatòria en tot moment per als participants i per al públic, i no podrà haver-hi contacte físic entre ells. Com no es podrà llevar la mascareta, no es podrà ni menjar, ni beure, ni fumar. En tots els actes s’ha reduït el nombre de participants perquè siguen menys fluids i la gent estiga el menor temps possible al carrer.

Un dels dubtes més importants ha sigut com es podrà accedir a la plaça d’Espanya per a poder veure l’Adoració, ja que l’aforament serà limitat, i segons ha comunicat el consistori, hi haurà un total de 1.240 entrades, que es distribuiran en 7 sectors. Aquestes entrades es podran aconseguir de forma gratuïta a ticketalcoi.com, el diumenge 2 de gener a les 18h, i cada persona podrà demanar 5 entrades, que seran nominatives, és a dir, tindrà el nom de la persona corresponent. A l’hora d’accedir a la plaça es haurà de portar l’entrada, el DNI i el certificat de vacunació.

Pel que fa als veïns i les seues visites podran accedir als seus domicilis. Prèviament al dia de la cavalcada s’habilitarà un punt on els dies previs podran anar a per una polsera identificativa que els permetrà passar als seus habitatges. La informació s’enviarà als habitatges afectats amb un telèfon de contacte per a resoldre dubtes.

La plaça d’Espanya es tancarà, excepte per a veïns i visites a les 16 hores, i les persones que tinguen l’entrada per a veure l’Adoració podran accedir entre les 17 i les 19h. Els tres Reis Mags enguany no besaran ni repartiran caramels al públic.

  • Diumenge 2 gener 2002. LES PASTORETES

La participació en el desfile de les Pastoretes estarà controlada i tan sols ho podran fer les persones pertanyents a les entitats, és a dir, no podrà eixir la ciutadania com s’ha pogut fins al moment, per poder fer un seguiment de totes les persones participants. La tradicional ‘torrà’ que es feia en la plaça d’Espanya queda suspesa.

  • Dimarts 4 gener 2002. BAN REIAL

La nit del Ban Reial augmentaran el nombre de burretes i la participació del grup del poble queda eliminada. A més hi haurà un punt baix del Centre Cultural Mario Silvestre on es traduirà el Ban en directe a la llengua de sords.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *