foradia subscriutegrat

Ana, Pau i Gabriel i la il·lusió que fa viure el Nadal Alcoià

• Ana, Pau i Gabriel gaudiran de diverses activitats del Nadal Alcoià i de la seua màgia, com la Cavalcada i el Campament Reial, entre altres. • Gabriel ens comenta que ja té preparada la seua carta per a La Burreta

El Mercat de Nadal alcoià ha tingut lloc a La Glorieta. Cinc dies carregats d’actes i activitats per a gran i xiquets.

Danses per part del grup El Carrascal, contacontes nadalenc per part de La Bruixa de Xocolata, dolçainers i tabalerets de La Degollà, una xocolatada popular, una flashmob nadalenca per part de l’Associació D3 jovens, nadaletes a càrrec del Cor de Gospel d’Alcoi. L’actuació de Pep Botifarra, jocs per a xiquets…

Tot comptant amb els productes de més de vint entitats comercials locals, entre els quals destaquen productes artesans típics del territori.

Un espai propici per a preguntar als nostres veïns i veïnes com viuen el Nadal.

Ana, Pau i Gabriel viuen aquests dies de Nadal amb molta alegria i il·lusió. Ens comenten que han muntat el seu betlem a sa casa i s’ho han passat de meravella; han visitat la representació del Tirisiti i s’han rigut molt; es reuniran amb la família per a passar bones estones; i gaudiran de diverses activitats del Nadal Alcoià i de la seua màgia, com la Cavalcada i el Campament Reial, entre altres.

Gabriel ens comenta que ja té preparada la seua carta per a La Burreta; quan li demanem que ens diga quin regal li fa més il·lusió li costa decantar-se per una de les coses que vol demanar als Reis Mags, perquè li fan il·lusió moltes, però si s’ha de decantar per una, serà per la tetera de la Bella y la Bestia.

Font: Rodrigo Paños./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *