foradia subscriutegrat

Les pastoretes inicien la trilogia del Nadal Alcoià

El diumenge 2 de gener va celebrar-se la desfilada de les pastoretes, en la qual van participar els grups de Danses d'Alcoi

A les 12 del migdia del diumenge 2 de gener va tindre lloc el primer acte de la trilogia nadalenca a Alcoi, es tracta de Les Pastoretes.

El carrer Sant Nicolau i la plaça d’Espanya van acollir molt de públic assistent que va veure com els diferents grups de danses d’Alcoi (El Grup de Danses Carrascal, i el Grup de Danses Sant Jordi) van realitzar les diferents coreografies, acompanyats per grups de dolçainers.

També a la desfilada van estar presents els animals, com cavalls, burretes, borreguets i cabretes.

A l’arribada a la plaça d’Espanya, les pastoretes van ballar davant el Portal de Betlem per a oferir les seues danses al xiquet Jesús.

Durant aquest matí es va viure molt d’ambient al centre d’Alcoi i és que a més, el temps ho permetia, ja que les altes temperatures, atípiques d’aquesta època, fan que tinguem encara més ganes de gaudir dels actes al carrer.

El següent acte d’aquesta trilogia serà el Ban Reial que se celebrarà a la vesprada del 4 de gener, i finalitzarà amb l’esperada Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, la més antiga d’Espanya.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *