foradia subscriutegrat

Iniciem el Nadal amb una nova edició d’El Grat

Ha començat l'últim mes de l'any, un mes on l'activitat és frenètica. En aquest últim periòdic de l'any hem volgut dedicar part del nostre contingut a la festa més màgica de totes, Nadal

Desembre possiblement és el mes favorit de moltes persones per l’arribada del Nadal. Aquestes són unes dates molt especials on la gent aprofita per retrobar-se amb la família i els amics, i per això, aquesta festa ocupa gran part de les nostres pàgines.

A més de dedicar la tradicional secció ‘El poble és savi’ per a parlar amb alguns comerciants alcoians sobre aquestes festes, també hem parlat amb el creador del cartell de la Cavalcada de Reis de 2024, Miguel Ángel Bonilla; amb Mauro Pérez Salas, escriptor del conte nadalenc ‘Tereseta. Una història de Nadal’, i com cada any, amb Tirisiti, que ens ha contat com s’ha preparat per a la nova campanya de funcions i hem fet un xicotet repàs a l’actualitat. A banda, descobrim que és el “sopar del pobre”, un costum per a la nit d’abans del sorteig de La Grossa de Nadal.

No tot serà Nadal en aquesta nova edició d’El Grat, i com sempre comptem amb el suplement ‘Art&Cultura’. En aquestes pàgines, trobem l’entrevista a Diana Cortés, directora del Festival Animalcoi; i a Montserrat Espallargas, guanyadora del Premi de Novel·la Isabel-Clara Simó. A més a més, també disposem de un nou reportatge d’Els Nostres Artistes, i tractem temes com els Cicles Expositius. Igualment, hem comptat amb la col·laboració de La Veu dels Llibres amb un gran suplement.

Com sempre, no podem deixar de costat tota l’actualitat de les comarques centrals valencianes, i per això contem les notícies més importants, com per exemple, les diferents activitats per a commemorar el Dia per l’eliminació de la violència contra les dones, un dia encara molt necessari.

Des d’El Grat us desitgem Bones Festes de Nadal!

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *