foradia subscriutegrat

Més de 100 efectius vetlaran per la seguretat el dia 5 de gener

Durant el matí del 3 de gener s'ha celebrat una Junta de Seguretat per a coordinar la seguretat en el dimecres 5 de gener, ja que Alcoi viurà molts actes multitudinaris

La Junta de Seguretat s’ha reunit per a coordinar el dispositiu especial que treballarà per la seguretat a Alcoi durant el dia 5 de gener, dia, en el qual es viuran diferents actes multitudinaris, ja que al matí tindrà lloc el Campament Reial al Preventori, la Cavalcada dels Reis Mags a la vesprada i el partit de Copa del Rei en el qual juga el CD Alcoyano contra el Real Madrid a la nit.

En aquesta reunió han estat presents representants del govern local, l’oposició, la Policia Local, Autonòmica i Nacional, la Guàrdia Civil, Protecció Civil, el Departament de Salut, Creu Roja, Bombers, el CD Alcoyano, i l’Associació de Sant Jordi.

Després de revisar els horaris, s’ha comprovat que és difícil que coincidisquen, i que s’espera que la Cavalcada enguany siga més fluida i finalitze a les 21h.

Per a la gent que vaja al Collao caminant, ja que serà un dia amb molt de trànsit, no es podrà menjar ni beure ni fumar a l’estadi. Al bar sols es vendrà aigua.

Respecte als efectius, hi haurà 18 de Policia Local, 16 de Creu Roja, 6 de la Guàrdia Civil, que estaran dos en cada accés de la ciutat, i 9 de protecció civil. 12 efectius en la Cavalcada i 40 en el Camp del Collao de la Policia Nacional. A més s’ha de sumar els efectius de Policia Autonòmica que estarà per a reforçar on s’indique.

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha destacat que: “Es tracta d’un dia en què tots hem d’estar coordinats i anar a una. Hi ha hagut molt bona disposició per part de tots els implicats per a aconseguir que el dia 5 la nostra ciutat puga celebrar els actes de la forma més segura possible”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *