foradia subscriutegrat

Mercé Climent: “Em fa un poc de respecte, però estic molt il·lusionada per formar part d’aquest Nadal”

L'encarregada d'escriure el bàndol d'aquest 2022 ens va contar a les pàgines de El Grat que sentia els dies previs a què tot el món poguera escoltar el seu text

L’encarregada d’escriure el bàndol que el dia 4 de gener llegirà l’Ambaixador ha sigut enguany l’escriptora Mercé Climent, que confessa que no s’esperava aquest encàrrec tan important: “Raül Llopis em va insinuar alguna cosa, em deia que anava a telefonar-me la regidora de Festes, Carol Ortiz, i quan m’ho va dir no ho esperava. La veritat em va donar molta alegria perquè per a mi, que soc nascuda en Alcoi, però que visc fora, en Nadal sempre torne, perquè és un lloc màgic, el millor per a viure el Nadal”.

Respecte a escriure aquest text, l’escriptora indica que: “Em fa un poc de respecte, però estic molt il·lusionada per formar part d’aquest Nadal màgic”. A més, li hem preguntat si ens pot avançar un poc sobre que parlarà i sols ens ha pogut dir que: “Ho he enfocat més des de la part màgica, és un discurs atemporal, no volia parlar de la pandèmia. Parla que la màgia està als xiquets”, i explica que a la primera no va eixir el text: “Tu tens una idea i has d’anar provant perquè tot quadre amb l’estructura, i la veritat és que no és fàcil”.

Mercé Climent assegura entre rialles que quan aplegue el dia: “Crec que em farà vergonya i tot”, i aprofita l’ocasió per a fer una reivindicació: “M’haguera agradat també recitar-lo, així que llance una reivindicació: a veure quan l’Ambaixador pot ser també una dona”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *