foradia subscriutegrat

Carles Samper: “Ens ha tocat la loteria. Tenim l’emoció a flor de pell”

ACIF ha estat present a la Cavalcada d'Alcoi, concretament ajudant al Rei Gaspar, i dies abans de celebrar-se aquest acte tan emotiu, vam tindre la sort de parlar amb Carles Samper, ajudant personal del Rei Gaspar

ACIF és una de les tres entitats encarregades d’ajudar als Reis Mags en aquesta edició tan esperada de la Cavalcada. Concretament, serà al Rei Gaspar. Carles Samper serà el seu ajudant personal i encara no ha arribat el dia 5 de gener, però ja explica que: “és una il·lusió molt gran que la teua entitat puga estar eixe dia ací, i damunt, quan es fa el sorteig per a triar a l’ajudant, doncs per a mi encara més. Ens ha tocat la loteria. Tenim l’emoció a flor de pell”.

Estar tan a prop d’un dels reis és una oportunitat única per a molts alcoians i alcoianes, i encara que Samper lamenta que malauradament hi haurà restriccions com no poder besar als reixos, sí que valora que enguany els xiquets i xiquetes podran veure desfilar a Ses Majestats als carrers d’Alcoi en directe: “Crec que poder assistir a la Cavalcada més antiga d’Espanya, que l’any passat no es va fer, és especial, perquè tota eixa il·lusió podrem soltar-la eixe dia i veure als reixos el dia 5 de gener”.

“Espere que siga molt emocionant, perquè ja estem començant el compte enrere, fa molta il·lusió poder ajudar-los a llegir totes les cartes, preparar els paquets, i a fer eixe repartiment de regals. A més, també és una sort ajudar-los en la Cavalcada i en l’Adoració, que ha de ser un moment espectacular”, continua Samper amb molta felicitat.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *