Foradia ajualcoitel

Elegit el cartell guanyador de la CXXXIII Cavalcada de Reis 2018 d’Alcoi

• “El jurat ho ha tingut molt difícil i ha triat 5 cartells, després ha votat seguint les bases” • Finalment, l’autor guanyador del cartell anunciador de la Cavalcada de Reis 2018 és Óscar Climent Llàcer

Segons comuniquen des de la regidoria de Culturael jurat ho ha tingut molt difícil i ha triat 5 cartells, després ha votat seguint les bases”. Els criteris del jurat han sigut: tècnica utilitzada, colors empleats, composició, simetria matemàtica, tipografia, originalitat, i presentació.

Finalment, l’autor guanyador del cartell anunciador de la Cavalcada de Reis 2018 és Óscar Climent Llàcer. La seua obra, “Ells ho veuen tot”, ha sigut la que més punts ha obtingut de les 44 presentades. El premi a rebre és de 1.100 euros.

L’1 de desembre “Ells ho veuen tot serà penjat a la façana de l’Ajuntament. Per la seua banda, amb les 44 obres presentades es muntarà una exposició pública.

El jurat ha estat format per Raül Llopis i Palmer, regidor de Festes, que ha actuat com a president, Tamara Vallejo Carpio, professora que exercix la docència en la secció Teoria i Pràctica de Belles Arts de l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi, Eduard Corbí Cabrera, Director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, Silvia Sempere Ripoll, Professora titular en el Departament d’Enginyeria Gràfica (DIG) del Campus d’Alcoi de la UPV, Ximo Murillo Ribes, professor de Visual i Plàstica i actual vicesecretari de l’IES Cotes Baixes d’Alcoi i Ignacio Trelis Sempere, Pintor i Assessor Artístic de l’Associació de Sant Jordi. Susana Sánchez Rey, funcionària de l’Ajuntament d’Alcoi que ha actuat com a secretària.

Font: Redacció./


artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *