foradia subscriutegrat

José Carlos Miró, de Miró Coleccionismo: “Necessitem ja fer el màxim que puguem fer”

En la tradicional secció de El Grat, 'El poble és savi', vam voler preguntar quins eren els desitjos per al nou any dels comerciants del Centre

José Carlos Miró, de la botiga Miró Joyeros y Antigüedades, té molt clar el seu desig per al nou any: “Per a aquest 2022 sols en què ens poguérem ajuntar tots i poder estar amb els amics, la família, i poder participar i gaudir de les companyies, podríem estar ja feliços tots. Necessitem ja fer el màxim que puguem fer”.

I és que per a José Carlos Miró, socialitzar és molt important: “Si estem tots junts de segur que tindrem més ànims per a eixir a qualsevol lloc. Sols amb això significa que hi ha moviment, i crec que és el que ens interessa a tots”.

Pel que fa a la part comercial, ens explica com han sigut aquests temps de pandèmia: “En l’àmbit comercial s’ha notat, perquè s’han fomentat les compres per internet, hem eixit menys de casa, i a més a més, el xicotet comerç ha estat molt de temps tancat. També s’ha notat perquè hem fet menys encàrrecs”, per aquest motiu pensa que: “En el moment que vinga la normalitat, tindrem ganes de fer-ho tot”. De segur que prompte es complirà el seu desig i que la situació tornarà a la normalitat.

Font: Belén Rivas./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *