foradia subscriutegrat

Maria José Tomás de Guaita: “Desitge que la Covid se’n vaja, però de colp”

En la tradicional secció de El Grat, 'El poble és savi', vam voler preguntar quins eren els desitjos per al nou any dels comerciants del Centre

Maria José Tomás, gerent de la tenda Guaita, espera que el 2022 tinga coses bones, encara que el començarà amb una petita lesió al braç. Encarà així, amb moltíssima alegria demana molts desitjos per a l’any que està a punt de començar: “Desitge que la Covid se’n vaja, però de colp, no a poc a poc, no, de hui per a demà”. A més, indica que també estaria bé que les famílies tornen a poder estar juntes novament.

Els desitjos de Maria José també van a l’àmbit professional, no sols d’ella, sinó també de tots els seus companys del xicotet comerç i demana: “que el comerç local tinga moltíssima més venda perquè no haja de tancar ningú, i que la gent tinga més coneixement i donar suport al xicotet comerç”.

En aquest 2021, Guaita ha canviat la seua ubicació des de l’Eixample fins al carrer Sant Llorenç i explica que per a ella la conversió en zona de vianants és bona, i que recomana vindre al centre, i per això el seu últim desig és “que la peatonalització del centre es quede espectacular, és una idea perfecta per al comerç, encara que s’ha de millorar coses, però va en bon camí”.

Font: Belén Rivas./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *