foradia subscriutegrat

Adán: “s’haurien de fomentar els treballs indefinits”

Parlem amb els nostres veïns i veïnes dels canvis haguts des de les anteriors eleccions municipals i autonòmiques • Com veuen la situació de la nostra ciutat • Expectatives, preferències i pronòstics de cara a les eleccions • A continuació, Adán.

Com cada quinzena, eixim al carrer a valorar amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi la situació actual. Parlem dels canvis haguts des de les anteriors eleccions municipals i autonòmiques. De com veuen la situació de la nostra ciutat. De l’experiència concreta dels nostres conciutadans: com afecta la política a la nostra vida. De les expectatives, preferències i pronòstics de cara a les eleccions generals del 26 de juny.

Passeu i llegiu. Com sempre, us trobareu amb històries, opinions i experiències interessantíssimes.

A continuació, Adán.

20160525_114317

serà la primera vegada que vote, per tant he de pensar-m’ho molt bé”.

Adán acaba d’estudiar el batxiller de ciències, actualment està preparant els exàmens de la selectivitat. En acabar té clar que continuarà estudiant, però encara està valorant a qui.

Li preguntem sobre l’actualitat política:jo veig que el fet de no haver conformat un govern des de les eleccions de desembre ha paralitzat un poc les coses i no van a més. Jo crec que fins que no es conforme un nou govern no es notaran canvis”.

Respecte a les eleccions generals del 26J, Adán pensa que “guanyarà el PP, pel que sent dia a dia, els suports a Podemos han baixat i se n’han anat al PSOE, però jo crec que finalment guanyarà el PP. A més a més segurament baixe la participació”.

Li preguntem a Adán quina és la seua opció de govern:Jo en les eleccions passades, per qüestions d’edat, no vaig poder votar i el 26 de juny serà la primera vegada que vote, per tant he de pensar-m’ho molt bé”.

Quins són els criteris de confiança d’Adan respecte als partits polítics?Que complisquen el que prometen, que parlen amb honestedat i el programa polític. M’agraden algunes coses conservadores i altres progressistes, per això encara estic pensant a qui votaré”.

Quines millores són les més urgents i importants per a la societat des del teu punt de vista?que no furten tant, que es fomente el treball, les ajudes…” A més d’això, segons Adan s’hauria de revertir la tendència a la creació de llocs de treball temporals i de baixos salaris i s’haurien de fomentar els treballs indefinits.

Font: Rodrigo Paños./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *