foradia subscriutegrat

El Círculo Industrial acull la conferència sobre Fernando Cabrera

La historiadora Maria Guillem serà l'encarregada d'analitzar la figura de l'artista alcoià. Aquest esdeveniment està organitzat per l'Institut Gil-Albert

L’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert comença la seua activitat del 2022 a Alcoi, amb una conferència dedicada a Fernando Cabrera Cantó, concretament a la seua obra ‘Mors in vita’.

Maria Guillem, historiadora, serà l’encarregada d’impartir aquesta xarrada, que està dins del cicle ‘Descubre una obra de arte’, el dimecres 12 de gener a les 19h al Círculo Industrial.

Durant la conferència es repassarà la vida de l’artista i la carrera professional de Fernando Cabrera, que va iniciar-se a l’Acadèmia de San Carlos de València, i més tard va anar fins a la de San Fernando a Madrid. Finalment, va acabar en Roma, amb una pensió de la Diputació d’Alacant. Quan ja va estar tres any en Itàlia, va tornar a Alcoi, i va donar classe a l’Escola Industrial, i en la ‘Casa de la Bolla’, que va convertir-se en el seu taller, a la Casa del Pavo, epicentre polític i cultural de la ciutat.

Maria Guillem és gestora cultura, llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Salamanca, i té un Màster de Gestió del Patrimoni Artístic-Cultural. En la seua trajectòria ha coordinat exposicions, activitats i projectes culturals, com la Col·lecció DKV, o la Col·lecció Banco Santander. ‘Inflexions’ és l’últim dels projectes que ha comissariat, un projecte en el qual jóvens alcoians han reinterpretat obres de la Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *