foradia cdturisme

Alcoi treballarà al Racó Bonaventura

La Diputació d'Alacant ha donat una subvenció al consistori alcoià per a fer dos actuacions: fer una séquia oberta per a desguassar al riu, i una campanya de visites al Racó

La Diputació d’Alacant ha donat una subvenció a l’Ajuntament d’Alcoi per a la Conservació i Millora de Paratges Naturals Municipals. Concretament, amb els diners es podran fer dos actuacions: la primera consistirà en fer una séquia oberta per a desguassar al riu un dels tolls creats per a la reproducció d’espècies aquàtiques, i la segona d’elles és una campanya de visites al Racó perquè els assistents puguen conéixer els valors ambientals i tradicionals d’aquest paratge.

El projecte està dotat amb un pressupost de 4.961 euros que pagarà íntegrament la Diputació, i que es duran a terme durant els mesos de setembre i octubre.

Les visites es faran els dies 30 de setembre i l’1, 7, 8 i 9 d’octubre. Totes elles començaran a les 9h des del parc de patinatge que està al costat del col·legi Santa Ana i tindrà una durada entre 4 i 5 hores per a grups de 25 persones. Les activitats finalitzarà en el paratge, i la tornada estarà a càrrec dels participants.

Per a poder assistir s’haurà de fer inscripció en aquest enllaç. (Departament: Medi Ambient, Gestió: Itinerari al Racó Bonaventura).

Font: Redacció./


Una resposta de Alcoi treballarà al Racó Bonaventura

  1. Asun Navarro ha dit:

    Una pregunta. Es accesible El Racó? o dic ,per si poden anar gent amb cadira de rodes.
    Si no és així, teniu pensat fer alguna actuació en la part baixa del Racó?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *