foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi treballarà al Racó Bonaventura

La Diputació d'Alacant ha donat una subvenció al consistori alcoià per a fer dos actuacions: fer una séquia oberta per a desguassar al riu, i una campanya de visites al Racó

La Diputació d’Alacant ha donat una subvenció a l’Ajuntament d’Alcoi per a la Conservació i Millora de Paratges Naturals Municipals. Concretament, amb els diners es podran fer dos actuacions: la primera consistirà en fer una séquia oberta per a desguassar al riu un dels tolls creats per a la reproducció d’espècies aquàtiques, i la segona d’elles és una campanya de visites al Racó perquè els assistents puguen conéixer els valors ambientals i tradicionals d’aquest paratge.

El projecte està dotat amb un pressupost de 4.961 euros que pagarà íntegrament la Diputació, i que es duran a terme durant els mesos de setembre i octubre.

Les visites es faran els dies 30 de setembre i l’1, 7, 8 i 9 d’octubre. Totes elles començaran a les 9h des del parc de patinatge que està al costat del col·legi Santa Ana i tindrà una durada entre 4 i 5 hores per a grups de 25 persones. Les activitats finalitzarà en el paratge, i la tornada estarà a càrrec dels participants.

Per a poder assistir s’haurà de fer inscripció en aquest enllaç. (Departament: Medi Ambient, Gestió: Itinerari al Racó Bonaventura).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *