foradia subscriutegrat

Oliva adjudica les obres per a reconstruir el passeig

Durant el temporal Glòria de 2020 es va destruir aquest passeig, i ara, després de reunions i negociacions, s'ha aconseguit la subvenció per a poder reparar el muret de contenció de la platja de l'Aigua Blanca

En gener de 2020 va tindre lloc un temporal amb conseqüències devastadores, ‘Glòria’, i Oliva, va ser un dels molts municipis afectats per aquest fet. Després de dos anys de reunions de treball i negociacions entre l’administració autonòmica, central, i l’Ajuntament d’Oliva, s’ha aconseguit la subvenció amb la qual es podrà realitzar la reparació del passeig marítim i del muret de contenció de la platja de l’Aigua Blanca que va quedar arrasat en gener 2020.

La vicealcaldessa i regidora de Patrimoni i Contractació, Ana Morell, i el regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva, Kino Calafat, han visitat l’inici de les obres, acompanyats per l’arquitecte municipal i els responsables de l’obra. El pressupost d’aquests treballs és de 32.378 euros, i s’espera duren un mes. La millora que suposarà serà molt important per a la seguretat de les residències i habitatges de la zona, ja que a més, del reforç que tindrà el passeig, també comptarà amb un muret de contenció.

Morell ha remarcat que: “la importància que té aquesta obra i aquestes millores de recuperació d’una zona que va quedar totalment devastada per un dels temporals més dolents per a les nostres costes. Amb aquesta actuació, comencem a recuperar-nos d’aquell ‘Glòria’ que tant de mal ens va fer. Gràcies a la nostra constància i al treball de les diferents administracions, podem anar donant, a poc a poc, solucions a la nostra ciutadania i al nostre municipi”.

Per al regidor de Platges: “Aquestes subvencions, amb les quals Oliva pot anar recuperant espais públics per a la ciutadania, són una suma d’esforços de totes les administracions implicades i gràcies a l’especial sensibilització que els dirigents polítics actuals demostren davant les catàstrofes que hem sofrit en els darrers anys i que han assolit en molts casos ciutats senceres. Hem d’afrontar aquesta oportunitat de reconstrucció del passeig de la platja de l’Aigua Blanca com un motiu de garantia amb aquests governs local, autonòmic i central”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *