foradia aproop

La biblioteca de Beniopa torna a obrir després del seu canvi d’imatge

Des de l'Ajuntament de Gandia s'han invertit més de 70.000 euros per tal de convertir aquest espai en un referent de la xarxa municipal de biblioteques

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, la regidora d’Arxius i Biblioteques, Liduvina Gil, el regidor de Participació Ciutadana, Nahuel González, així com altres membres de la corporació municipal, han assistit a la reobertura de la Biblioteca de Beniopa, que torna a estar disponible per als usuaris després d’una renovació en l’estructura, mobiliari i equipament.

Prieto ha expressat que: “La Biblioteca de Beniopa queda com un centre de referència per al poble i per a tota la ciutat, però també com un espai d’integració i de reforç. Tindrem un professor o professora escolar que s’afegirà al reforç que presten els nostres bibliotecaris i bibliotecàries“. A més, als matins s’impartiran classes de castellà per a immigrants.

Per a l’alcalde, a més de la incorporació de nous serveis, la millora estructural i mobiliària es deriva majoritàriament dels 50.000 euros provinents dels pressupostos participatius: “Hem volgut anar més enllà i afegir 22.000 euros més per a mobiliari i equipament, 11 mil dels quals han sigut subvencionats per la Conselleria de Cultura. En total hem invertit 72.000 euros en la posada a punt de la biblioteca del districte”.

Liduvina Gil i Nahuel González han agraït als habitants de Beniopa que votaren massivament aquesta proposta: “Aquest resultat demostra que la participació funciona a Gandia. I que el moviment veïnal aconsegueix els seus objectius i que el seu entorn cultural, aquest cas la Biblioteca, puga millorar”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *