foradia subscriutegrat

La Cubana arriba a Gandia amb un espectacle vist per més de 173.000 espectadors

L'espectacle "Adiós Arturo" aplega aquest cap de setmana a Gandia amb La Cubana una companyia del prestigi internacional

“Adiós Arturo” és l’últim espectacle de La Cubana aplega del 21 al 23 de juny al Teatre Serrano de Gandia amb tres funcions. L’espectacle es va estrenar en maig de 2018 a València, ha estat de gira per tota Espanya i a més ha rebut uns 173.000 espectadors en les 267 funcions realitzades.

Jordi Milà director i fundador de La Cubana ha explicat que en Adiós Arturo” es tracta el tema dels soterraments d’una manera jocosa i divertida.

A més Milà ha expresat que es pretenia buscar una forma d’allunyar a l’espectador dels records que puga tenir relacionat amb aquest tema. En “Adiós Artur” es compta la mort d’un personatge molt conegut i la parafernàlia que es forma al voltant d’aquest personatge després de la seua mort. A través dels amics i família del personatge, el públic coneixerà els últims desitjos i els entrellats de la vida íntima d’Artur.

Artur és un dels personatges més importants en el món de les arts i de la cultura mundial. Nascut a Gandia en 1918. Ha sigut un artista polifacètic (pintor, escriptor, escultor, compositor musical, director, actor, col·leccionista d’art…). Ha sigut valorat com l’artista multidisciplinari que més ha aportat al desenvolupament cultural d’Europa després de la Segona Guerra Mundial. Ateu de convicció i de clares idees liberals, Artur era una persona poc convencional que malgrat que la seua gran popularitat era una persona molt pròxima i accessible. Deixa un important llegat en l’àmbit artístic, i ha aconseguit una important fortuna que ha dedicat a la creació de diferents associacions culturals i a la fundació que porta el seu nom per a donar acolliment als joves talents artístics del país.

El regidor de Cultura, Nahuel González ha declarat: “Per a Gandia és un orgull rebre una companyia del prestigi internacional de La Cubana, que sempre tindrà les portes obertes de la ciutat i del Teatre Serrano”

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *