foradia subscriutegrat

Toni Francés visita als socialistes de Pego

Aquesta visita s'ha dut a terme a tan sols tres dies de celebrar-se les primàries per a decidir qui encapçalarà el PSPV a les eleccions provincials del 2023

Toni Francés, candidat a la secretaria provincial del PSPV, ha estat a Pego visitants als seus companys de partit en aquest municipi. La visita s’ha realitzat tres dies abans de la celebració de les primàries que decidiran qui encapçalarà el partit per a les eleccions provincials de 2023.

El polític alcoià ha sigut rebut per alguns dels membres del partit local, encapçalats per l’alcalde de Pego, Enrique Moll, que ha agraït aquesta visita: “el nostre poble és el segon amb més afiliats al PSPV de la comarca, s’agraeix que haja pensat a visitar-nos i conéixer-nos millor”. L’alcalde pegolí ha definit a Francés com “un actor important del partit a la província d’Alacant”.

Per la seua part, el candidat provincial, ha agraït la rebuda a Pego per part dels seus companys de partit i ha destacat la importància de celebrar aquestes eleccions internes: “estan sent diferents, hi ha ganes de retrobar-nos amb la militància, d’escoltar-los per saber quines són les seues inquietuds i què podem millorar com a partit”. També ha aprofitat l’ocasió per a demanar que després dels resultats dels comicis de les primàries: “hem d’estar tots units com a partit, perquè venen temps difícils, la clau no és el que passe el dia 16 de gener, sinó el 17. La presència de la dreta extrema ens ha de fer lluitar per tot allò per què hem estat treballant durant tants anys, per això hem de ser capaços d’aconseguir un projecte que aporte al de Ximo Puig i al de Pedro Sánchez”.

Toni Francés també ha destacat la necessitat de “reforçar les estructures comarcals amb les quals obtenir arribar al ciutadà. Cal donar suport als municipis de menor població, perquè a vegades no compten amb infraestructures de partit, i ningú s’ha de sentir sol quan defén als socialistes”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *