foradia cdturisme

L’Ajuntament de Bocairent presenta als seus dos nous regidors

Amb la renúncia d'Alicia Blasco en octubre, i de Jose Maria Beneyto en desembre, s'ha hagut de fer una reestructuració de l'equip de govern

Alicia Blasco Vañó va renunciar en octubre al seu càrrec com a regidora de l’Ajuntament de Bocairent, i a desembre ho va fer Jose Maria Beneyto Micó, uns fets que han suposat la incorporació de dos nous regidors a la corporació municipal: Javier Vañó Beneyto, per part de Compromís, i Sergio Gandía Silvestre per part del PSPV. El primer d’ells va prendre possessió del seu càrrec ja el 23 de novembre, i ara, el 12 de gener ho va fer el regidor socialista.

Amb aquestes dos incorporacions s’ha hagut de fer una reestructuració de l’equip de govern. Sergio Gandia ara assumirà les delegacions de Medi Ambient i Agricultura, Transparència, Comunicació i Participació. La resta de membres del govern local mantenen les responsabilitats que tenien des del principi de la legislatura, però s’ha sumat tres regidories més, la de Vicent Silvestre Silvestre, que estarà al capdavant de Gestió Administrativa i Contractació; Jose Vicente Sanz, que dirigirà obres, i l’alcalde, Xavi Molina, també es farà càrrec d’Urbanisme.
Begoña Perigüell Molina ara passa a ser la primera tinent d’alcalde, Carmen López Gómez la segona, i Vicent Silvestre Silvestre, el tercer.

A més, els grups de Compromís i del PSPV compten amb nous portaveus: el regidor Javier Vañó Beneyto per part de Compromís, i Mari Luz Pasqual Soler, dels socialistes.

L’alcalde de la localitat, Xavier Molina, ha agraït el treball dels anteriors regidors: “Cal valorar l’esforç que fan les persones que assumeixen responsabilitats polítiques en l’Ajuntament, restant temps personal en favor de la millora col·lectiva”, i també ha destacat l’actitud dels nous regidors: “Que dos persones joves accepten el repte de representar al veïnat i d’assumir tasques municipals diu molt d’ells dos, i de segur, que la seua aportació serà molt positiva per al treball que queda per fer fins al final de la legislatura”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *