foradia aproop

Oliva comença l’esporga dels plataners d’ombra al passeig

Aquesta serà la tercera fase del manteniment de l'arbrat de la localitat, i durarà fins a finals de febrer

Oliva continua amb els treballs de manteniment de l’arbrat que van començar al tercer trimestre de 2021, i que ara, a principis de 2022 inicien la tercera fase. Concretament, ara s’està fent la poda i esporgant els plataners d’ombra de tot el Passeig Central d’Oliva, que va des del tram del Passeig Joan Fuster, fins al sector XV, juntament amb l’edifici Polivalent.

La finalitat d’aquests treballs és tallar les rames seques dels arbres i les que causen molèsties als habitatges d’aquest carrer. A més també es busca que el fullatge dels arbres quede centralitzat en mig del passeig i que done l’ombra més gran possible als vianants en els mesos de calor.

Per a la vicealcaldessa, i regidora de Parcs i Jardins, Ana Morell, “aquests treballs de manteniment eren una de les demandes que més m’han fet arribar els veïns i veïnes de la ciutat i treballem per donar solucions com més prompte millor a la nostra ciutadania, respectant sempre els criteris mediambientals i que la mateixa natura dels arbres ens marca”. A més, la regidora ha recordat que totes les persones que tinguen algun suggeriment, petició o demanda sobre aquest tema, poden posar-se en contacte amb el departament a través del correu electrònic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *