foradia subscriutegrat

Urbalab Gandia crea un nou programa per a emprenedors

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar la creativitat, la cultura innovadora i el desenvolupament dels trets propis d'un perfil emprenedor

Des de la regidoria de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, encapçalada per Vicenta Ferrer, s’ha presentat el nou programa d’Urbalab ‘Gandia Emprén’. Aquest programa és gratuït i serveix per a capacitar a les persones emprenedores a adquirir les competències i coneixements que cal tindre per a posar en marxa un projecte emprenedor, amb l’objectiu, segons ha explicat la regidora de “fomentar la creativitat, la cultura innovadora i el desenvolupament dels trets propis d’un perfil emprenedor, així com impulsar al nostre territori l’emprenedoria innovadora i la creació d’empreses sostenibles i amb valor afegit”.

La formació versarà sobre els models de negoci, màrqueting d’èxit, pla econòmic financer, i comunicació del projecte. En l’última sessió del programa es farà la presentació de cadascun dels projectes.

Vicenta Ferrer ha assenyalat que la iniciativa va dirigida “tant a persones amb una idea de negoci o iniciant un projecte empresarial, com a empreses innovadores de recent creació”.

La duració de la formació serà de 30 hores que estaran distribuïdes en sessions de 4 hores, tres dies a la setmana, des del 14 de febrer al 3 de març. Les inscripcions estaran obertes fins al dia 28 de gener i poden fer-se en aquest enllaç. Les places són limitades.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *