foradia cdturisme

Ibi prepara una variada programació cultural

Per als primers sis mesos de l'any l'oferta cultural inclou teatre, música i exposicions

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi ha preparat una programació cultural per a la primera meitat de l’any. I és que, al tindre que cancel·lar algunes actuacions per al mes de gener a causa de la Covid-19, a partir de febrer es podrà gaudir del teatre, la música, la dansa, o exposicions.

Des del dia 2 al 25 de febrer, el Centre Cultural Salvador Miró acollirà l’exposició dedicada a Germán Bernácer ‘El alicantino más universal’. També a febrer, els dies 5, 6, 12 i 13, en l’Ermita de Sant Vicent es podrà visitar l’exposició fotogràfica ‘Manaslu, montaña de espíritus’, que parla sobre l’expedició internacional des d’Ibi fins als 8.156 m, i que està dedicada a la memòria de Rafa Fraguas. La recaptació es donarà íntegrament a Creu Roja d’Ibi.

Per al mes de març, el dissabte 12, obrirà l’oferta musical, al Teatro Rio, el cantant Kiko Veneno, i el 27 de març Font Viva Teatre presentarà l’obra ‘Refugio’.

Un altre dels plats forts d’aquesta programació serà l’espectacle del violinista Ara Malikian, que visitarà el Teatro Rio el dia 2 d’abril. Les entrades per a aquesta actuació poden aconseguir-se a la web aramalikian.com

Els més menuts també tindran l’oportunitat de poder gaudir del teatre i la música gràcies a la funció ‘Alicia. El musical de las maravillas’, de la companyia Trencadís. Aquesta representació tindrà lloc el dissabte 9 d’abril. I continuant amb el teatre, torna a Ibi la companyia Yllana amb l’obra ‘Ópera de locos’. Per a tancar el mes d’abril el Teatre Rio sonarà a ritme d’una de les bandes de rock més importants de la història amb l’espectacle ‘Queen Revolution’.

‘Sabates noves’ del grup L’home dibuixat, estrenarà la programació al mes de maig, concretament, el dia 14 de maig, i el dia 21, serà el torn de ‘La muerte y la doncella’ de Cámara Blanca.

Per a tancar la programació de la primera meitat de l’any, des de la regidoria de Cultura està previst que per al mes de juny es duga a terme el concert d’Abraham Cupeiro i la Unión Musical de Ibi. Aquesta actuació es durà a terme el dia 24 de juny.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *