foradia pressupostparticipatiualcoi

Ibi dona la benvinguda als xiquets i xiquetes sahrauís acollits a la comarca durant l’estiu

Huit famílies ibenses acullen a xiquets i xiquetes sahrauís durant els mesos de juliol i agost a través de l'Associació DAJLA.

Vint xiquets i xiquetes sahrauís han rebut la benvinguda per part de l’alcalde i altres representants polítics. Els menuts passaran l’estiu amb famílies d’acollida als municipis d’Alcoi, Ibi, Castalla, Onil, Sant Vicent, Villena i Alacant.

A través de L’Associació DAJLA huit famílies ibenses han col·laborat amb el projecte Vacances en pau. Els xiquets que estan entre els 10 i 13 anys seran acollits durant els mesos de juliol i agost, en els que rebran una alimentació equilibrada i saludable, a més d’atenció mèdica, i de participar en diverses activitats.

L’objectiu del projecte és allunyar els xiquets i xiquetes durant uns mesos de la difícil situació del seu país. Molts d’ells repeteixen l’experiència, any darrere d’any. L’Associació DAJLA desenvolupa projectes molt importants com ara l’Escola d’infermeria “Ahmed Abdel-Fatah y Caravana per la Pau que envia alimentació als diversos campaments d’estiu.

L’acte de benvinguda ha tingut lloc al Museu Valencià del joguet, on s’ha donat als xiquets un joguet a manera de benvinguda i s’ha agraït a les famílies la seua implicació, ja que dels 20 menors acollits, huit han sigut acollits per famílies ibenses.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *