foradia pressupostparticipatiualcoi

Bona acollida de la segona edició del Fest Jazz Mussol

La segona edició del Fest Jazz Mussol ha sigut tot un èxit amb tres concerts d'una gran qualitat i l'assistència a la Glorieta d'un públic molt divers amb ganes de gaudir de la música en viu.

Obrien el festival tres músics de renom, destacats per la seua ampla visió del jazz. Ariel Brínguez trio s’estrenava a Alcoi com a grup. El seus integrants, Ariel Brínguez al saxo, Kumar Sublevao, multiinstrumentista i cantant i el prestigiós guitarrista Javier Sánchez van sorprendre el públic amb un jazz modern, dinàmic que no oblidava les arrels afrocubanes d’Ariel i Kumar. Un concert que va deixar empremta musical. 

La segona jornada va ser també per a delectar-se, tota una marató de jazz amb dos concerts. El quintet murciá Coco Carmona & The Jazz Missioners, va portar la música dels crooners amb bones versions dels clàssics que interpretaren Sinatra i altres grans cantants. Un jazz amb molt de swing, que van ballar els components de l’associació Little Black Alcoi. Un concert amb molt bon ambient.

Tancava el festival un músic molt admirat, el violinista alcoià Ernesto Llorens, que viu a Nova York.Ernesto portava un quartet de luxe amb el guitarrista alemany Andreas Arnold, Carlos Ronda a la bateria i Miquel Alvarez al contrabaix.

Cada actuació d’Ernesto Llorens a Alcoi és tot un esdeveniment i esta vegada tampoc va defraudar. Amb una gran quantitat de públic, el violonista alcoià va fer un gran concert amb excel·lents solos, sentides interpretacions i una encertada selecció del repertori, amb temes d’ell i d’Andreas Arnold. Jacobo Blanes, guitarrista i president del Mussol, va participar com a convidat en dos temes. 

Un concert brillant el d’Ernesto Llorens que va deixar a molts amb ganes de més. Ara el jazz continuarà en la temporada del Mussol i a esperar en l’estiu una tercera edició del Fest Jazz Mussol, que a poc a poc va consolidant-se.

Font: Carles Figuerola. Fotos: Pep Fuster./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *