foradia subscriutegrat

Cap empresa es presenta per a dur a terme la reforma de l’IES Andreu Sempere

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’està treballant per a licitar l’obra al més prompte possible

Segons ha informat l’Ajuntament, cap empresa s’ha presentat per a dur a terme el projecte de reforma de l’IES Andreu Sempere, i per aquest motiu, el govern municipal està treballant, dins de les seues competències, per tal d’aconseguir una nova licitació, i que el projecte puga ser adjudicat al més prompte possible. 

En el seu moment, es va realitzar una memòria amb les necessitats d’actuació que s’havien de realitzar al centre educatiu, seguidament, la Conselleria d’Educació va fixar el valor d’aquesta actuació seguint els seus criteris. Amb aquest valor que va fixar la Conselleria, es va licitar la redacció del projecte, i l’equip que va guanyar aquesta licitació va redactar el projecte, en el qual han col·laborat els tècnics municipals i la direcció del centre, que ha acordat algunes modificacions per tal d’adaptar-lo a les necessitats pedagògiques del centre, i que es convertisca en un projecte a gust de la comunitat educativa, modern, i innovador.

El següent pas va ser licitar el projecte, però cap empresa s’ha presentat. Aquest fet no sols està ocorreguent a Alcoi, també a altres obres de centres educatius de tota Espanya. La falta d’empreses per a aquests projectes es deu a l’increment del preu dels materials i el transport que varia diàriament i està provocant que els projectes passen a tindre els seus preus desfasats en pocs dies. 

Des del govern municipal han contactat amb la Conselleria d’Educació que ha adaptat els preus a la realitat actual. Una vegada s’han fet aquests canvis, s’ha encarregat l’adaptació del projecte al nou valor fixat per Conselleria i s’espera que estiga redactat el més ràpid possible per a poder enviar-lo a Conselleria i que s’accepte perquè es puga licitar. La intenció de l’Ajuntament es que les obres comencen el 31 de juliol i per això treballent perquè la licitació isca al més prompte possible i les obres puguen començar en la data prevista. A més, també s’espera que la Conselleria, que és qui té les competències en aquest cas, indique on s’ubicarà a l’alumnat durant les obres. 

Jordi Silvestre, regidor d’Educació, ha destacat que: “Des del minut zero, hem treballat de valent i de forma coordinada molts departament diferents de l’Ajuntament d’Alcoi. També vull defensar a l’equip que ha redactat el projecte, ja que l’ha fet seguint els criteris econòmics que va fixar la Conselleria d’Educació. Ara que com hem explicat, Conselleria ha variat aquests criteris, ja estan treballant per a tindre el projecte al més prompte possible. Lamentem que haja quedat desert i esperem que com més prompte millor estiga de nou redactat i que Conselleria ha accepte perquè és una actuació molt necessària”

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *