foradia camaraalcoi

La Colla Ecologista la Carrasca i UNESCO presenten ‘Sense biodiversitat no hi ha vida’

La inauguració d'aquesta exposició serà el dia 9 de febrer i assistirà Empar Devesa, biòloga i membre de La Carrasca-Ecologistes en Acció d'Alcoi

El dia 9 de febrer a les 19h, La Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció d’Alcoi, juntament amb el Club d’Amigues i Amics de la UNESCO d’Alcoi presenten l’exposició ‘Sense biodiversitat no hi ha vida’.

L’acte estarà a càrrec de la biòloga i membre de La Carrasca, Empar Devesa.

“La pèrdua de biodiversitat és, juntament amb la crisi climàtica, la principal amenaça per a la vida en el planeta Terra. L’alerta de la comunitat científica és clara: actualment un milió d’espècies estan amenaçades. D’aquestes, hi ha aproximadament 5.200 espècies d’animals en perill d’extinció, segons les últimes dades de la Unió Internacional per la Conservació de la Natura”, expliquen des de La Colla Ecologista.

A través de catorze panells s’ensenya la dependència de l’ésser humà del bon estat dels ecosistemes, ja que “gràcies a la biodiversitat es produeixen aliments bàsics, s’obtenen medicines, es regula el clima, es controlen malalties, s’evita l’erosió, etc”, indiquen.

A més, també és veure quines són les principals causes directes i indirectes de la seua desaparició progressiva, què podem fer les persones i que mesures s’han d’exigir a les administracions públiques.

Durant l’exposició es podran veure quatre panells específics del País Valencià, que parlen de les espècies exòtiques invasores de flora i fauna, la biodiversitat a les ciutats i pobles, les principals amenaces per a la biodiversitat al nostre territori, i la biodiversitat als espais naturals valencians.

‘Sense biodiversitat no hi ha vida’ es podrà visitar fins al 3 de març de 2022 al Club UNESCO d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *