foradia barnasants

Alcoi celebrarà el Carnestoltes el 5 de març

Els participants i el públic hauran de portar mascareta i la desfilada finalitzarà en El Parterre. Enguany no hi haurà lliurament de premis ni discomòbil a la plaça de Dins, encara que si que es realitzarà el concurs

Alcoi tornarà a viure l’alegria de Carnestoltes el dia 5 de març, però s’haurà d’ajustar a les mesures de seguretat per la pandèmia. Una d’aquestes mesures és que tant el públic com els participants hauran de portar mascareta. Però, no serà l’única, ja que, per a evitar aglomeracions, enguany s’elimina el lliurament de premis i la discomòbil de la plaça de Dins.

La desfilada començarà a les 19:30h des de El Partidor i anirà per Sant Nicolau, plaça d’Espanya, i Sant Llorenç, per a finalitzar a El Parterre. Finalment, el jurat, a les 22h i a través de Facebook donarà a conéixer els diferents premis de les distintes categories.

Enguany hi haurà tres premis, dotats de 300, 200 i 100 euros, i en la categoria infantil el premi serà un lot de joguets. A més, també hi haurà un premi de 200 euros per als guanyadors del premi d’ambientació musical.

Carol Ortiz, regidora de Festes, ha manifestat que: “després d’un parèntesi obligat per la pandèmia, ens complau tornar a celebrar aquesta desfilada que té molt d’acolliment entre els habitants d’Alcoi i de la comarca, i esperem que es puga celebrar amb total normalitat, confiant com sempre en la responsabilitat del públic assistent i dels participants”.

Per a participar en la desfilada s’haurà de fer una inscripció en aquest enllaç que porta al formulari.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *