foradia subscriutegrat

L’Ajuntament de Muro ja prepara el Carnestoltes 2020

Enguany se celebra el XV Concurs de Carnestoltes i els premis seran de 400, 300 i 250 euros

El dissabte 22 de febrer Muro celebra el seu tradicional carnestoltes, i ja ha presentat les bases del concurs a la web de l’Ajuntament. Enguany se celebra la XV edició d’aquest concurs i hi haurà premis de 400, 300 i 250 euros.

La desfilada començarà a les 19h des de l’Avinguda València i finalitzarà a la plaça del Matzem, on s’entregaran els premis. Cal recordar que a la desfilada no està permés l’eixida d’animals.

Tot el que vulga participar en el concurs de carnestoltes haurà de presentar la sol·licitud al Registre d’Entrada de l’Ajutament, fins al dia 18 de febrer. A més, qui vulga eixir amb carrosses o altres elements amb motor o objectes de grans dimensions sense motor ho haurà de comunicar a l’Oficina de Turisme, també fins al dia 18 de febrer. Aquests elements deuran estar assegurats de danys a tercers com a responsabilitat civil.

L’Ajuntament serà l’encarregat d’aportar l’equip de so a les associacions o grups particulars que tinguen contractada una carrossa per a la desfilada de carnestoltes. Aquells que sí que tinguen un equip de so, l’Ajuntament els aportarà la carrossa.

Per tal de saber totes les bases del concurs, es poden consultar a la web del consistori de Muro.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *