foradia elgrat

Oliva instal·la 10 equips desfibril·ladors als espais públics i educatius

La regidoria de Sanitat de l'Ajuntament d'Oliva ha pres aquesta mesura per tal de prevenir complicacions cardiovasculars en cas d'urgència

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per Miguel Monzonís, ha instal·lat aquesta setmana en diferents punts de la ciutat equips desfibril·ladors amb l’objectiu de prevenir complicacions cardiovasculars en cas d’urgència. Ara mateix ja hi havia equips a les dependències de la Policia Local, al Mercat Municipal i al Poliesportiu, però ara se sumaran 10 més que es col·locaran en 3 dels cotxes patrulla de la Policia Local, al Magatzem Municipal, i als 6 centres educatius públics de primària.

El departament de Salut també està treballant per a instal·lar dos més als dos col·legis concertats de la ciutat per a completar aquest servei en la comunitat educativa.

Les persones vinculades als centres educatius, és a dir, personal docent, monitors i monitores de menjador, personal de neteja o de consergeria, tindran l’oportunitat de rebre la formació per a poder utilitzar aquests aparells.

Aquesta proposta ha sigut ben acollida entre els equips directius i docents dels centres educatius. Els CEIP que han comunicat que formaran al personal han rebut nombroses sol·licituds per adherir-se al programa de formació que d’ací a poc temps s’organitzarà conjuntament amb personal de Magatzem Municipal i del Mercat, agents de la Policia Local i equips docents.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *