foradia subscriutegrat

Oliva, campiona autonòmica Júnior en Pistola Aire

Va ser el cap de setmana de l'11 i 12 de gener

Els passats dies 11 i 12 de gener i en les instal·lacions de la Real Federació Valenciana de Tir Olímpic es va celebrar el Campionat Autonòmic d’Armes Pneumàtiques tant en Pistola com en Carabina.

L’expedició ‘Prohibit rendir-se’, del Club de Tir Olímpic Oliva, tenia set representants entre tres de les categories. En la categoria Sènior i passant a la final Olímpica superant el seu rècord personal, va obtindre la setena posició José Luis París Morató, amb 555 punts de 600 possibles, en la final Olímpica va quedar en seté lloc, bon resultat per a l’en Sènior, ja que encara és Sub-23.

Millor sort van córrer les representants del club de categoria Júnior Femení, categoria representada per Leticia Angelova, que va obtindre la novena plaça pel que no va disputar final Olímpica, Aina París Morató va obtindre la quarta plaça amb 495 punts passant a la final Olímpica, en la qual va obtindre 149 punts, quedant en cinqué lloc, i Nerea Alemany Morató que va passar a disputar la final Olímpica en classificar-se en cinqué lloc amb 472 punts, sent l’esportistes revelació de l’expedició femenina ja que va tindre tremp per a aguantar el desafiament i es va proclamar Campiona Autonòmica Júnior Femení i medalla d’or amb 214 punts.

En Júnior masculí els tres representants del club van passar a la final Olímpica amb els següents resultats: José Prieto Càceres, seté en la general amb 482 punts i sisé en la final Olímpica amb 128,10 punts; Pere Picornell Monjo, tercer en la general, va acabar cinqué amb 151,40 punts, i els últims trets a la recerca de la medalla d’or els van disputar el representant de València José Carlos Iglesias Martínez, primer en la general amb 528 punts 208,80 en la final, i l’olivense Jaume Morató Miralles, segon en la general i Campió, per tant medalla d’or en aquesta pugna amb 214,40 punts. Donant així les dues medalles d’or en aquesta categoria als representants del club olivense.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *