foradia subscriutegrat

Gandia presenta al veïnat el projecte que opta als fons Next Generation

Els veïns i veïnes del carrer Benicanena, s'han reunit amb el govern local, per tal de conéixer aquest projecte que està dins del Pla de Resiliència i Reconstrucció

La Casa de la Marquesa ha sigut l’escenari en el qual s’ha celebrat una reunió entre el consistori, i el veïnat del carrer Benicanena, per a presentar el projecte que optarà als fons europeus Next Generation. Un projecte que està fins del Pla de Resiliència i Reconstrucció, i que té com a objectiu millorar l’entorn i els habitatges de la zona. En aquest encontre entre el govern local, i la ciutadania, van assistir l’alcalde, José Manuel Prieto; la regidora delegada d’Habitatge, Amparo Victoria; i Jorge Hervás, cap de Serveis Jurídics d’Urbanisme i Habitatge.

Com ha explicat l’alcalde, en el cas de que es concedisquen aquestes ajudes, es podrà continuar amb la política de revitalitzar els barris com s’ha fet utilitzant els ARRUR. El projecte pretén crear zones verdes, oxigenar la ciutat, rehabilitar i millorar edificis en mal estat introduint millores en aspectes com ara l’eficiència energètica, l’accessibilitat o l’ús de plaques solars. Des de l’Ajuntament argumenten que tenen “molta experiència en projectes de regeneració urbana, ja que és un dels ajuntaments espanyols de referència en aquest tipus de polítiques d’habitatge i aspira a aconseguir la màxima inversió a través dels fons europeus”.

José Manuel Prieto, ha declarat: “Volem continuar fent de Gandia una ciutat habitable, resoldre les deficiències de l’entorn urbà, millorar l’accessibilitat dels carrers i també contribuir a millorar l’habilitat de les cases més antigues. A més, com a novetat, volem contribuir a millorar l’eficiència energètica dels habitatges”, per a l’alcalde la feina que ha fet el personal tècnic del consistori ha sigut important i creu que pensarà que serà útil per a poder accedir a aquests fons. “Optarem al màxim de les nostres capacitats, amb el màxim de les nostres ambicions, i que la ciutadania de Gandia tinga clar que amb el millor dels projectes, no només pensant en la millora de l’entorn urbà, on viuen, on trepitgen, on conviuen. La diferència és que actuem també en la millora de les seues condicions de vida dins dels seus habitatges”, ha finalitzat Prieto.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *