foradia becasivace

Quarta edició del programa ‘Alcoi Prestigi’ dedicat al comerç local

L'Ajuntament d'Alcoi vol apostar per la millora de la competitivitat dels comerços de la ciutat, i compta amb el suport de la Mesa del Pla d'Acció Comercial, formada per la Cambra de Comerç ACECA, Alcoi Comercial, i tots els grups polítics de la corporació

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’està treballant per a convertir els comerços d’Alcoi en un referent entre els clients, un objectiu que va començar en l’any 2019 a través del programa ‘Alcoi Prestigi’. Es tracta d’una acció transformativa que s’ha continuat duent a terme, ja que la mesa del Pla d’Acció Comercial, formada per la Cambra de Comerç, ACECA, Alcoi Comercial, i tots els grups polítics de la corporació; han aprovat que es torne a fer.

El dijous 24 de febrer tindrà lloc la presentació de la quarta edició del programa, a les 20:45h en l’Àgora, i per a poder assistir s’haurà de fer inscripció en aquest enllaç. Des de la regidoria de Comerç també s’ha informat als comerços i entitats locals d’aquesta presentació.

Tots aquells negocis que vulguen participar, rebran la formació i les eines per a implementar el model ‘syncplexity’, que està desenvolupat per l’expert en competitivitat Josep Alzamora. El model vol ajudar als comerços a fer els canvis necessaris per a poder sobreviure en els mercats competitius actuals i en els hipercompetitius que ja s’estan creant, formant un vincle emocional entre els clients i els comerços aconseguint que els trien a ells enfront de la competència.

Pel que fa al model ‘syncplexity’ s’ha posat en marxa en diferents llocs d’Espanya i Amèrica, i ha assolit que els participants milloren les seues xifres de negoci i beneficis. Des de que va començar el programa, la totalitat dels participants han obtingut superar la pandèmia, i el 78% han millorat els seus resultats. Els negocis que entren en aquest programa assisteixen a formacions grupals impartides per l’expert, i a sessions individuals que se centren en la seua empresa, de tal forma que aprenen a implementar en els seus negocis processos per a conéixer millor el perfil dels seus clients, els articles que més es venen, com gestionar estocs o com contractar el personal, entre molts altres aspectes. A més, tot açò es complementa amb formació per als treballadors dels comerços que ho desitgen I amb sessions de lideratge per als propietaris. Amb aquest model els empresaris han de ser capaços d’adoptar una actitud proactiva i positiva en el seu dia a dia, integrant tots els canvis necessaris assenyalats per Alzamora i el seu equip.

Els bons resultats aconseguits en les anteriors edicions de ‘Alcoi Prestigi’ han fet que estiga en el punt de mira de la Generalitat Valenciana, que ha mostrat el seu interés per replicar-ho en altres municipis.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, ha explicat que: “l’Ajuntament d’Alcoi té com un dels seus objectius treballar per millorar la competitivitat del comerç de la nostra ciutat, per això, sempre dialogant i comptant amb la col·laboració de les entitats comercials posem a l’abast dels comerciants i les persones empleades en el comerç l’oportunitat de formar-se per poder fer els canvis necessaris per a poder sobreviure en els mercats competitius actuals, el que suposa que a més, milloren les seues xifres de negoci i beneficis”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *