foradia pressupostparticipatiualcoi

Arriba als comerços alcoians la campanya ‘Espera llegint’

20 establiments de la ciutat formen part d'aquesta iniciativa impulsada per la Fundació Bromera per al foment de la lectura que compta amb la col·laboració de diferents ajuntaments del País Valencià

L’Ajuntament d’Alcoi s’acaba de sumar a la campanya ‘Espera llegint’ que ja ha arribat als comerços locals. Aquesta és una iniciativa per a l’animació lectura impulsada des de la Fundació Bromera per al foment de la lectura. En aquesta idea han col·laborat diferents ajuntaments valencians amb la finalitat de motivar la lectura des del comerç local.

Els 20 establiments participants oferiran a les persones que els visiten la possibilitat de llegir un llibre mentre esperen a ser ateses. Per a fer-ho comptaran amb un lot d’11 llibres, una guia pràctica i diversos fullets.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, ha explicat que amb aquesta campanya “es dona també suport al comerç de proximitat, es promou la compra de llibres en les llibreries locals i es fomenta la lectura per plaer en valencià entre tota la població. Vull agrair a tots els comerços que s’han adherit, com sempre el comerç d’Alcoi, que demostra que és un comerç de proximitat en el que no només es pot comprar, també té diferents valors afegits com el tracte personalitzat i en aquest cas a més, el foment de la lectura i la cultura”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *