foradia subscriutegrat

Pau Grau: “És l’única forma de conservar el nostre teixit econòmic, social, veïnal, i, fins i tot, sentimental”

Arriba l’época de l’any més màgica i més il·lusionant, el Nadal. És temps de regals, i per això el comerç local es prepara per a oferir els millors productes. En Les Muntanyes em volgut parlar amb alguns d’ells per saber com estan començant aquesta temporada tant important

Els llibres són un d’eixos regals que mai fallen en aquestes dates, i això ho sap molt bé Pau Grau de Detroit Llibres: “Potser no s’acaba de donar en la tecla, però es pot provar, o canviar perquè els llibres no caduquen. Aleshores, sempre és un bon regal, i en relació amb qualitat, preu, i a les hores de diversió que proporcionen, és un regal segur”. Per això, i sabent que aquest és un producte molt demandat, estan preparant el seu comerç: “Intentem fer una selecció. Es publiquen moltes coses, i per això fem un tria molt acurada, però molt ampla dels que resulten interessants, des de tots els punts de vista, perquè ens hem d’adaptar a tota classe de gustos, criteris i edats”.

Aquest Nadal s’ha tornat a la normalitat, i Pau comenta que ho ha notat: “Des de fa mesos vam reprendre l’activitat habitual amb els tallers infantils, les presentacions, contacontes… Estem molt contents. Ara en Nadal més encara, perquè, afortunadament sempre hi ha gent a la llibreria, gaudint de la sensació de passar-se un llibre per les mans”.

“Comprar en el comerç local és el més important, no sols en Detroit Llibres, en qualsevol llibreria de qualitat que tinguem a la comarca. És l’única forma de conservar el nostre teixit econòmic, social, veïnal, i, fins i tot, sentimental”, assegura Grau.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *