foradia barnasants

Cinquena edició del Premi de Poesia ‘Torre de Piles’

El termini per a presentar els treballs finalitzarà el 31 de maig de 2022, i el veredicte del jurat es farà públic al mes d'agost

L’Editorial Edicions del Sud convoca el Cinqué Premi de Poesia ‘Torre de Piles’, i ja ha presentat les bases per a poder participar.

En total són 14 punts que s’han de tenir en compte per a poder optar al premi. Entre ells, alguns dels més importants són que les obres han de ser originals, inèdites, i escrites en valencià i no poden haver sigut guardonades ni premiades prèviament. La temàtica, el metre i la rima seran de lliure elecció, i l’extensió total haurà de ser la mateixa que la d’un llibre normal de poesia.

Els originals es presentaran escrits a màquina o ordinador, per quadruplicat, amb lema o pseudònim i dins d’un sobre tancat, i dins d’ell, hi haurà un altre sobre tancat i identificat amb el mateix lema o pseudònim en el qual haurà de tindre la següent documentació: Fotocòpia del DNI, domicili actual, telèfon de contacte, adreça de correu electrònic, i declaració responsable de la persona sol·licitant.

Per a presentar els treballs s’hauran d’enviar directament o per correu certificat a l’adreça: Edicions del Sud (c/ Moreres, 22, 46712 Piles), o en format digital (PDF) a info@edicionsdelsud.com. El termini finalitzarà el dia 31 de maig de 2022. L’acte de publicació del veredicte i del lliurament del premi tindrà lloc el primer dissabte d’agost de 2022, al parc de la Torre de Piles, en la nit en la qual se celebrarà el IX Recital de Poesia i Música en Valencià ‘Torre de Piles’ 2022.

La dotació del premi consistirà en la publicació de l’obra guanyadora en la col·lecció ‘Paraules en silenci’ rebrà 60 en concepte de drets d’autoria, i la posterior difusió i distribució. El guanyador haurà de recollir el premi personalment.

El jurat estarà format per Manel Arcos i Martínez, com a president; i per persones expertes del camp literari designades per Edicions del Sud.

Els treballs que no siguen premiats podran ser recollits personalment després de tres mesos de la publicació de la decisió del jurat, però si no s’arreplega, es destruiran els originals per tal de preservar els drets d’autoria.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *